Pressmeddelande

Här hittar du pressmeddelanden från oss för nedladdning. Saknar du någon information så hör bara av dig!

2015-04-15
Ny affärsutveckling: De gör utbildningar av sin podcast
Efter att ha släppt podcastavsnitt i snart ett år tar nu sångpedagog Anna Wiborg och retorikkonsult Klara Härgestam det lättsamma podcastformatet till den tyngre utbildningsvärlden. Med utgångspunkt i podcastavsnitten erbjuder de personalutbildningar och kompetensutveckling till företag.
Läs mer
Ladda ner pdf

2015-02-20

Sveriges enda podcast som kombinerar sång, röst och retorik
Sverige är ett av världens mest sjungande länder med allsång, körsång och kommunala musikskolan. Det är också ett land som under 200 år bannlyste retoriken från skolan. Nu finns den första podcasten om sång, röst och retorik. Det är sångpedagog Anna Wiborg och retorikkonsult Klara Härgestam som gör podcasten Gör Din Röst #Hörd.
Läs mer

​Ladda ner pdf

2014-09-01
Premiär: Nu får Sverige podcast om röst och retorik
Ladda ner pdf

Pressbilder

Pressklipp

Sveriges radio

"När de lyssnade på de inspelade samtalen lät de för intressanta för att inte dela med sig av det."

"Idéen kom när de båda bodde i New York och skrev på en bok tillsammans."

Min firma

"Vi kan dra nytta av varandra. Det finns retoriska aspekter i sång och inom retoriken kan man ta lärdom från sångens värld."

Läs hela artikeln

Mitti Täby

"Trots att Klara jobbar med språket och Anna med sången,  så har de båda samma syn på hur kontakten med mottagaren, publiken borde se ut."

Läs hela artikeln

Vetlandaposten


"Perioden i New York var väldigt lärorik för oss. Utöver att vi har fått prova på vardagen i en annan kultur fick vi möjlighet att utveckla våra företag."

Läs hela artikeln

Örebroar´n


"De lät några pilopersoner lyssna och fick så bra respons att de bestämde sig för att låta författandet vänta lite och istället satsa på att göra en podcast om sång, röst och retorik."

Lira


"Har du mycket att säga men en röst som inte bär? Eller en hejdundrande pipa men ord som inte formar sig som du vill?"

Frida Kabo blogg

"Jag är helt på Anna och Klaras linje att servicerösten skulle tjäna på att sänka tonläget och satsa på mer förtroendeingivande tonläge än undergiven. Spara din röst och höj statusen på serviceyrket, its a win-win!"
Läs hela inlägget

SSTPF-blogg (Svenska sång och talpedagogförbundet)

"Sverige är ett av världens mest sjungande länder med allsång, körsång och kommunala musikskolan. Nu får vi den första podcasten om sång, röst och retorik."
​Läs hela inlägget

Be yourself blogg

"Det som slog mig när jag lyssnade på podden var, hur och varför vissa människor utstrålar mer kredibilitet än andra. För visst har det hänt dig att personer som intar ett rum, minns du. Medans andra försvinner i mängden."
Läs hela inlägget

Presssrum Hörd

Kunder och samarbeten

Kontakta Hörd