Sagt om podcasten Gör Din Röst Hörd

Jag älskade ert senaste avsnitt! Kul att höra sånt som man själv inte tänkt på men som blev rätt så uppenbart när det väl spelades upp. Blev glad av avsnittet också : )

Fel ur språklig och kulturell synvinkel, mycket intressant! Efter dagens avsnitt är jag väldigt nyfiken på att lyssna på en diskussion mellan Klara Härgestam och Anneli Fromell på brandingspirit, rekommenderar ett möte.

Lyssnade på dagens avsnitt på väg hem från jobbet. Cyklade förbi två barn och märkte att jag blev förvånad att de pratade svenska. Jag hade visst förflyttats till USA i tankarna när jag lyssnade på er. 

Jättebra! Lyssnade i bilen på väg till jobbet. Perfekt! Använde dina hållningstips på eleverna.

En blir ju väldigt sugen på att ta reda på vad Michael Bublé har gjort för att få en så fri röst! Är det verkligen bara hans "barnsliga" kropp?

Sitter på tåget ner till Småland med den här härliga tjejen bredvid mig och lyssnar på den sjukt bra podcasten "gör din röst hörd". Vardagslyx! Tack Anna Wiborg för att du ger mig sångpedagognörderi i mina öron! 

Hihi fint! Såg faktiskt en vuxen man i kostym, häromveckan som gjorde hoppsasteg, tänkte att han har barnasinnet kvar. Men efter att ha lyssnat på er pod, tänker jag att han kanske bara va smart:)

Vill Nobeldagen till ära tipsa om podden Gör Din Röst #Hörd. Sångpedagogen Anna Wiborg och retorikern Klara Härgestam diskuterar varierande ämnen utifrån intressanta synvinklar. Lyssna och lär!

Lyssna på fantastiska podden Gör din röst #hörd ! @mrsWiborgVocals och @klarabesked integrerar och inspirerar kring retorik och sång.

Hur gör du för attbygga ditt etos? Mycket intressant podavsnitt att lyssna på i flyttstöket av Gör Din Röst Hörd med Anna och Klara. #hörd