Podcast

Ta en nördig sångpedagog och en engagerad retorikkonsult, mygga dem och tryck på REC. I deras aldrig sinande snack möts sångvärlden och talarvärlden och blir podcasten Gör Din Röst #Hörd.

 ”Hälften är lyssna, Hälften är tala. För att jag ska kunna bemöta något måste jag ha lyssnat först, och lyssnat på riktigt.”

 ”Om de har ont kommer de att sjunga bättre”

Läs fler citat ur podden här

"Lyssnade på dagens avsnitt på väg hem från jobbet. Cyklade förbi två barn och märkte att jag blev förvånad att de pratade svenska. Jag hade visst förflyttats till USA i tankarna när jag lyssnade på er."

Läs fler citat här.

Vad handlar podcasten om?

I podcasten Gör Din Röst #Hörd pratar vi om ämnen som den skadliga servicerösten, att presentera sig och bli presenterad på ett creddigt sätt, och sångvärldens beltingbegrepp. Vi analyserar röster som Henrik Schyffert och Shakira, pratar om retorik i skolan och diskuterar det faktum att ett europeiskt ideal finns i USA när det gäller sång och tal. 

Det var under ett halvår i New York, där vi träffade några av USA:s främsta sångpedagoger och talcoacher, som idéen till podcasten föddes. Det märks i podden på alla jämförelser mellan amerikansk vardagsretorik och musiktradition och svensk tal- och sångkultur som finns med. Som lyssnare har vi sångare eller snackare som intresserar sig för människor, kulturer, språk, sång och kommunikation. Och nu du!

Fler uppdateringar på vår facebooksida

Följ oss på instagram

Måndag morgon🙌🏽🙌🏽🌸🌺👊🏽👊🏽🤣🤣✨☄️⚡️🔥💫 Kanske känner du dig inte så här? Det kan vi ordna med ett Powerpass i röst och retorik. Så här såg det ut hos Friskis och Svettis i lördags. Maila info@hord.se så får din arbetsplats också mer Power.

Kommunicera med oss på Twitter