Om Sveriges sång-, röst och retorikbyrå

Hörd är Sveriges sång-, röst- och retorikbyrå. Vi gör allt tillsammans som sångpedagog och retorikkonsult. Det är då vi kan ge de mest kompletta svaren, spännande upptäckterna och bästa utvecklingen till de som lyssnar på oss och deltar i våra utbildningar. 

Idéen om att samarbeta som sångpedagog och retorikkonsult har funnits lika länge som vi känt varandra, i tio år. Vårt gemensamma varumärke, podcasten och våra utbildningar har kommit till under de senaste tre åren.

Hörd består av oss två; sångpedagog Anna Wiborg och retorikkonsult Klara Härgestam. Är du sugen på mer sång eller mer retorik för ditt företag är du välkommen att kolla in våra respektive webbplatser. 

 

Klara Härgestam

Klara Härgestam lär gärna företag mer om retorik. Kreativa presentationer och att retorikträna sig själv är några ämnen för föreläsning. Klara har slipat retoriken för bland annat Bilda, Örebro kommun och Internationella Engelska skolan. Vill du har mer retorik? Kolla in klarabesked.se

Anna wiborg

Anna Wiborg erbjuder fler sköna sång- och körtjänster till företag. Körslaget, körsång på kick-offen eller varför inte löpande företagskör under ett helt år? Anna har tagit sången till bland annat If, Svensk fastighetsförmedling och Baluba. Vill du ha mer sång? Kolla in
annawiborgvocals.com

Pressrum Hörd

Kunder och samarbeten

Kontakta Hörd