Personalaktivitet: Powerpasset

Efter Powerpasset med Hörd är energin och inspirationen på topp. Boka en utmanande personalaktivitet om kommunikation med både nytta och nöje. 

Power
Ibland är en liten aha-upplevelse det som behövs för att skapa en positiv arbetsdag och glada medarbetare. Den upplevelsen kan i Powerpasset handla om att upptäcka en ny röst, förstå varför rösten beter sig som den gör och vad man kan göra åt det eller lära sig vad hoppsa-steg kan betyda för en stressad kropp. Powerpasset ger effekt och förhoppningsvis mersmak att lära sig mer om röst och retorik.

Kropp
Aha-upplevelser i all ära, du vill lära dig något nytt också. Vi sätter kroppsspråket i ett nytt perspektiv och låter dig träna. Med ett nytt sätt att se på ditt eget kroppsspråk kan du förändra grunden i hur du kommunicerar med människor – i samtal och framför en grupp.

Körsång
Efter det här är du mer än redo för finalen med oss – sång! Förvänta dig något riktigt roligt och en härlig upplevelse tillsammans som team. 

Detaljerna
Antal deltagare:
5-100.
Längd: 2 timmar rekommenderas men vi kan anpassa.
Pris: Offereras beroende på antal deltagare. 
Passar: På konferensen, personaldagarna eller kick-offen.
Plats: Oftast kommer vi till er men ni är också välkomna till oss i Studio19Sthlm i Vasastan, Stockholm. 

Illustration för personalaktiviteten Powertimmen med Hörd.

Ur innehållet

  • Prova på dina fyra olika röster.
  • Lär dig powerposing.
  • Röstvårdstips.
  • Några fakta om kroppsspråkets inverkan på våra känslor.

Intresserad? Kontakta oss nu

Ord från deltagare

"Fantastiska föreläsare med otrolig kompetens. Fick verkligen kliva ur bekvämlighetszonen. Roliga övningar." 

"Powerpasset var bäst!"

"Fantastiskt bra. Laddat med kunskap och konkreta tips och ändå galet och roligt."

I en kort föreläsning presenterar vi hur vår podcast kan vara ett verktyg för att öka personalens kompetens inom kommunikation och få bra tips om röstvård.
Läs mer om föreläsningen!

 

Vi utgår från det som är er jobbvardag när vi fördjupar oss i något podcastavsnitt i föreläsning, samtal och gruppövningar. Vad kan Brudarna i Bed-Stuy lära er? Hur ska ni komma bort från en osund serviceröst? Vad är rätt information för er?
Läs mer om utbildningen!

Låt dina medarbetare få 
leka och lära för att orka mer med sin röst och bli självsäkra med powerposing.
Läs mer om Powerpasset!

Vad hjälper det om din retorik är vassast i lådan om inte rösten bär? Och vad hjälper det om rösten flödar fritt men orden inte kommunicerar det du vill? Vi erbjuder anpassade utbildningar efter era önskemål där du får den bästa kombinationen av röst och retorik.
Läs mer om anpassade utbildningar!