Föreläsningen
Podcast på jobbet

Letar ni efter nya sätt för kompetensutveckling som engagerar medarbetarna? Vår podcast kan vara det perfekta verktyget att nå dit på ett nytt och spännande sätt. 

Efter föreläsningen Podcast på jobbet kan ni börja använda vår podcast som ett verktyg för kompetensutveckling. Sveriges enda podcast om sång, röst och retorik som vi gör, bidrar till mycket självreflektion, utvecklande och utmanande idéer för hur vi kommunicerar med varandra från scen, framför medarbetargruppen, till kunden och kollegor och vänner emellan. 

När passar det?
Föreläsningen passar bra när som helst under dagen då ett skönt avbrott behövs.  

Tanken är att föreläsningen ska vara smidig för er, därför kommer vi gärna till ert kontor för att inte stjäla för mycket av er arbetsdag. Vill ni hellre få ett miljöombyte så finns vår lokal i Studio19Sthlm i Vasastan som vi gärna bjuder in till. 

Föreläsningen är sig själv nog men kan också fungera som en introduktion till ett längre samarbete mellan oss där vi återkommer med workshops och utbildningsinsatser på ett fördjupande sätt med utgångspunkten i ett specifikt podcastavsnitt. Läs mer om det upplägget under Mera podcast på jobbet.
 

Målgrupp
Du som vill ligga i framkant för att utveckla din personal. Du som alltid letar nya spännande vinklar på fortbildning, föreläsningar och event för dina medarbetare. Dina medarbetare jobbar med tjänster och service, inte minst passar föreläsningen bemannings- och rekryteringsbolag. 

Du som är modig nog att prova något helt nytt. Du borde boka in vår föreläsning Podcast på jobbet. 

Antal deltagare: 10-50
Längd: 45 minuter.

Föreläsning Podcast om kommunikation som kompetensutveckling, illustration.

Ur innehållet

  • Vad kan en sångpedagog och en retorikkonsult lära oss?
  • Konkreta exempel för hur medarbetarna kan använda podcasten för att utvecklas.
  • En och annan aha-upplevelse av att prova sin röst och förstå vad retorik kan vara.
  • Presentation av podcastens ämne: Från Platon till Brudarna i Bed-Stuy.

Intresserad? Hör av dig till oss nu!

"Klara and Anna do such a great job of bringing professionalism and creative zest to every project. Their high-quality work has helped Smigin create a useful product designed for the Swedish market and has given hundreds of thousands of Smigin users around the world the opportunity to learn Swedish."
-Dyllon Young, UX Strategy & Content Development, Smigin, Inc. New York

I en kort föreläsning presenterar vi hur vår podcast kan vara ett verktyg för att öka personalens kompetens inom kommunikation och få bra tips om röstvård.
Läs mer om föreläsningen!

 

Vi utgår från det som är er jobbvardag när vi fördjupar oss i något podcastavsnitt i föreläsning, samtal och gruppövningar. Vad kan Brudarna i Bed-Stuy lära er? Hur ska ni komma bort från en osund serviceröst? Vad är rätt information för er?
Läs mer om utbildningen!

Låt dina medarbetare få 
leka och lära för att orka mer med sin röst och bli självsäkra med powerposing.
Läs mer om Powertimmen!

Vad hjälper det om din retorik är vassast i lådan om inte rösten bär? Och vad hjälper det om rösten flödar fritt men orden inte kommunicerar det du vill? Vi erbjuder anpassade utbildningar efter era önskemål där du får den bästa kombinationen av röst och retorik.
Läs mer om anpassade utbildningar!