Företagsutbildning: Mera podcast på jobbet

Mera podcast på jobbet är ett kurserbjudande från oss. Utifrån vår introducerande föreläsning Podcast på jobbet lägger vi upp återkommande workshops och utbildningsinsatser för er. Allt med ett spännande podcastavsnitt som utgångspunkt. 

Målgrupp
Du som vill ligga i framkant för att utveckla din personal. Du som alltid letar nya spännande vinklar på fortbildning, föreläsningar och event för dina medarbetare. Dina medarbetare jobbar med tjänster och service, inte minst passar detta bemannings- och rekryteringsbolag. 

Du som är modig nog att prova något helt nytt. Du borde boka in kurstillfällen med Mera podcast på jobbet. 

När, var?
När ni vill! Hör av er så bokar vi in en tid som passar. 

Tanken är att kurstillfällena ska vara smidiga för er, därför kommer vi gärna till ert kontor för att inte stjäla för mycket av er arbetsdag. Vill ni hellre få ett miljöombyte så finns vår lokal i Studio19Sthlm i Vasastan som vi gärna bjuder in till. 


Antal deltagare: 5-50
Längd: Efter önskemål
Detta är ett kursutbud som byggs efter era önskemål, intressen och behov. 

"Hörds podcast är både bildande och skön att lyssna på. Tjejerna har ett tajt och härligt samspel i sina diskussioner, reflektioner och upplevelse kring retorik och röst. Två proffs som pratar om det de brinner för helt enkelt!"
– Betsabé Vivanco Goldberg, Stilcoach, utbildare, personal shopper, Be Yourself

Illustration Företagsutbidlning Mera Podcast på jobbet från Hörd.

Innehåll

​Mera podcast på jobbet utgår från ett av våra podcastavsnitt. Det är viktigt för oss att få applicera det i just er jobbvardag. 


Ännu viktigare är att kurstillfällena alltid innehåller röstövningar, föreläsningsinslag, retorikövningar, röstvårdstips och retoriktips. 

Viktigast av allt är att Mera podcast på jobbet innehåller en stor dos aktivitet för deltagarna. Vi ställer frågor, vi funderar, vi reflekterar och tar oss tillsammans mot nya insikter att applicera på just era medarbetares arbetsuppgifter och utmaningar. 

Intresserad? Hör av dig till oss nu!

I en kort föreläsning presenterar vi hur vår podcast kan vara ett verktyg för att öka personalens kompetens inom kommunikation och få bra tips om röstvård.
Läs mer om föreläsningen!

 

Vi utgår från det som är er jobbvardag när vi fördjupar oss i något podcastavsnitt i föreläsning, samtal och gruppövningar. Vad kan Brudarna i Bed-Stuy lära er? Hur ska ni komma bort från en osund serviceröst? Vad är rätt information för er?
Läs mer om utbildningen!

Låt dina medarbetare få 
leka och lära för att orka mer med sin röst och bli självsäkra med powerposing.
Läs mer om Powertimmen!

Vad hjälper det om din retorik är vassast i lådan om inte rösten bär? Och vad hjälper det om rösten flödar fritt men orden inte kommunicerar det du vill? Vi erbjuder anpassade utbildningar efter era önskemål där du får den bästa kombinationen av röst och retorik.
Läs mer om anpassade utbildningar!