Anpassade företagsutbildningar
i röst och retorik

Vi lyssnar på dig när vi sätter ihop utbildningen i röst och retorik. Hel-/halvdag eller ett längre samarbete, du väljer!  Utbildningen riktar dig till företag och organisationer som vill utveckla och sina medarbetare som personer och kommunikatörer.

En enastående kombination av röst och retorik
Röstvården fokuserar på den som talar – att hitta sina fyra röstlägen och använda kroppen för att inte skada sin röst. Men röstvården kan inte kommunicera ett budskap. Retoriken fokuserar på budskapet – hur kropp och röst påverkar ditt budskap och hur du engagerar dina lyssnare. Men retoriken kan inte utveckla en röst. Med en utbildning från oss får du båda bitarna i en enastående kombination.

Upplevelser och nya erfarenheter
Vi jobbar jobbar med att ge upplevelser och nya erfarenheter för att kunskapen om röstvård och kommunikation ska landa i deltagarna och stannar kvar.

Individuell träning för alla deltagare
Individuell träning får stort utrymme. Träningen utgår från varje deltagares styrkor och utvecklingspotential.

 "I hired Anna and Klara to help me improve my public speaking and body language. They provided in depth insight on how to use my voice, hands and facial expressions to convey and strengthen messaging when speaking to an audience. Anna and Klara increased my culture communication skill sets."
– Voltaire Davis, Founder Re-up, New York

Illustration för anpassade företagsutbidlningar i röst och retorik med Hörd.

Röst och retorik –
Kunskap som kompletterar varandra

Vi såg beröringspunkter mellan våra ämnen sång/röstteknik och retorik. Vi visste att en utbildning i röstvård kan ge mycket. Liksom en föreläsning om retorik. Men, tänkte vi, vad hjälper det om din retorik är vassast i lådan om inte rösten bär på grund av överansträngning? Och vad hjälper det om rösten flödar fritt men orden inte kommunicerar det du vill?

Intresserad? Hör av dig till oss nu!

I en kort föreläsning presenterar vi hur vår podcast kan vara ett verktyg för att öka personalens kompetens inom kommunikation och få bra tips om röstvård.
Läs mer om föreläsningen!

 

Vi utgår från det som är er jobbvardag när vi fördjupar oss i något podcastavsnitt i föreläsning, samtal och gruppövningar. Vad kan Brudarna i Bed-Stuy lära er? Hur ska ni komma bort från en osund serviceröst? Vad är rätt information för er?
Läs mer om utbildningen!

Låt dina medarbetare få 
leka och lära för att orka mer med sin röst och bli självsäkra med powerposing.
Läs mer om Powertimmen!

Vad hjälper det om din retorik är vassast i lådan om inte rösten bär? Och vad hjälper det om rösten flödar fritt men orden inte kommunicerar det du vill? Vi erbjuder anpassade utbildningar efter era önskemål där du får den bästa kombinationen av röst och retorik.
Läs mer om anpassade utbildningar!